Wij bieden groot onderhoud aan met passie

Jaarlijks of -indien gewenst- halfjaarlijks groot onderhoud, gaat hand in hand met regulier of wekelijks onderhoud. Voor het regulier onderhouden van padelbanen voorzien we in een handig schema, zodat je dit zelf kunt faciliteren en bijhouden. Voor het groot onderhoud komen wij graag bij jou langs op een afgesproken moment.

Je kunt groot onderhoud zien als een jaarlijkse ‘APK’ van de kooi en het gras. Tijdens het deze keuring controleren we de baanveiligheid, gebruikskwaliteit, doen we jaarlijks een baanstandmeting, verwijderen we organisch materiaal van de mat en decompacteren we de volledige speelvelden. We zorgen er daarna voor dat de banen weer in optima forma aan jou beschikbaar worden gesteld. Eventuele reparaties voeren we natuurlijk ook meteen (in overleg) uit en afval/rommel nemen we netjes mee!

Serviceverzoek

Onze service pakketten

Perfecte service voordelen

Padelbanen zijn relatief compact en kunnen op verschillende soorten terrein worden gebouwd, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Vertrouwd door Nederlands Grootste clubs en verenigingen

Gratis kennismaking

210+

Padelbanen gebouwd

9,6

Klantbeoordeling

10

Jaar ervaring

Waarom groot onderhoud door Padel Nederland?

Wij kennen onze banen als de binnenkant van onze broekzakken en weten inmiddels erg goed wat onze kooien en grasmatten wel en niet fijn vinden. We hebben een eigen servicebus rondrijden met alle materialen voor groot onderhoud en alle soorten reparaties, zodat we onze garantiebelofte meer dan waar kunnen maken. We hebben een trots team die met passie onderhoud pleegt. Elke padelbaan die we plaatsen is nooit helemáál van de klant! Is de baan niet door Padel Nederland geïnstalleerd? Geen probleem, ook op andere banen plegen we groot onderhoud!

Onderhoudscontract

Ontdek onze flexibele onderhoudscontracten en geniet zorgeloos van jouw padelbanen. Padel Nederland biedt verschillende contractopties aan, wij passen ons aan jouw behoeften aan. Onze ervaren onderhoudstechnici zorgen voor grondige inspecties, reparaties en schoonmaak, waardoor jouw banen altijd in topconditie blijven.

Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte onderhoudsoplossing voor jouw padelbanen te bespreken. Padel Nederland staat klaar om je te ontzorgen en langdurig speelplezier te garanderen.

Ontdek de kleurrijke Padel Nederland servicebus met eigen glas robot.

Dé super snelle oplossing voor kapotte ruiten! Met onze 48-uurs servicegarantie vervangen we jouw beschadigde ruit razendsnel. Ook voor reparaties aan en vervanging van andere onderdelen van de padelbaan staat de bus paraat. Of je nu een klant of conculega bent, we staan voor je klaar. Bel ons en we komen naar je toe met onze volledig uitgeruste bus. Spot jij onze servicebus? Deel ‘m via de socials en maak kans op een gratis Padel racket!

Toe aan onze service? Laat je gegevens achter.

+31 (0)174 403 630 | 25+ jaar ervaring | 15 jaar garantie