Padel Nederland,
Bouwt en ontzorgt

Wij ontwerpen en bouwen alle typen padelbanen inclusief unieke opties. Bekijk meer informatie in onze gratis informatiebundel.

 

  Padelbanen waar je geen omkijken naar hebt

  Padelbanen zijn relatief compact en kunnen op verschillende soorten terrein worden gebouwd, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buiten.

  Ontdek onze eindeloze mogelijkheden. Bij ons kun je de baan helemaal samenstellen zoals jij wilt!

  Meer informatie

  Recent opgeleverd

  Projecten PDNL

  Padelbaan Leusden

  Met een super-snelheid hebben we hier 3 indoorbanen mogen realiseren. Van project-go tot oplevering, heeft het 19 werkdagen geduurd! Dit is inclusief het doen van proefboringen tbv draag-zekerheid van de vloer en het inzagen van de electra-goten. Dat lukt écht alleen als je alles uit eigen voorraad kunt leveren!

  Padelbaan Breda

  Onze derde klus voor The Padellers. Een tijdelijke plaatsing van 5 padelbanen op parkeerterrein van organisatie Breepark, waarbij ondergrond niet mocht beschadigen. Het hele cunet is hierdoor opgesloten dmv keerwanden, drainage daaronder is aangesloten op bestaande afvoeren. Geen schade aan ondergrond, dus -wanneer nodig- ook weer makkelijk te verplaatsen!

  Padelbaan Limbricht

  Padelution heeft prachtige unieke banen afgenomen met een frisse kleurstelling én starlight-verlichting. Voor ons niet om de hoek, maar mocht je in de buurt zijn écht een prachtige locatie om te padellen of inspiratie voor jouw baan op te doen.

  .

  .

  Nog niet overtuigd?We bellen je graag terug.

  Verken de mogelijkheden van padel met Padel Nederland. Jouw visie staat centraal, terwijl ons toegewijde team je begeleidt bij elke stap van het proces.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze offerte pagina. Andere vragen? Neem vandaag nog contact op voor een gesprek over hoe we samen jouw padelbaan kunnen realiseren.

   Wat klanten over ons zeggen.

   Veelgestelde vragen

   Wie zit er achter Padel Nederland?

   Dé distributeur van aluminium Padelkooien. We begeleiden het hele project, van idee tot samen proosten naast de paella van onze eigen Spaanse Gerrit. Ontdek onze eindeloze mogelijkheden, grenzeloze creativiteit, voor onbeperkt speelplezier.

   Bekijk hier het Team

   Een bodem-analyse helpt bepalen welke aanpak geschikt is en welke onderbouw-scenario’s gebruikt moeten worden op basis van de bodemgesteldheid.

   Een tennisveld is zeker geschikt om een padelbaan op te bouwen! Bij een gravel-tennisveld wordt de bovenste laag lava afgeschraapt om de drainage te optimaliseren. Daarna wordt het pakket verdikt, geëgaliseerd en wordt schuim of drain-beton aangebracht. Zo is de grond helemaal klaar voor een padelveld!

   Padel Nederland biedt de volgende garanties:

   Kooidelen            : 15 Jaar (vraag naar de voorwaarden)

   Glas                        : 1 Jaar (vraag naar de voorwaarden)

   Installatie            : 2 Jaar (vraag naar de voorwaarden)

   Gras                       : Per leverancier verschillend (vraag naar de voorwaarden)

   De gemiddelde projectdoorlooptijd varieert, maar ligt meestal tussen de 8 en 10 weken. De doorlooptijd is afhankelijk van externe factoren zoals het weer.

   De KNLTB-banen worden gekeurd om ervoor te zorgen dat ze aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoen. De keuring omvat een controle op de zandonderbouw, de vloer en de algemene veiligheid. Als alle keuringsfasen met succes worden doorlopen, worden de banen goedgekeurd voor het spelen van KNLTB competities.

   Het onderhoud van een padelbaan is van essentieel belang om de levensduur te verlengen. Regulier onderhoud omvat activiteiten zoals schoonblazen, opborstelen en infill verdelen. Groot onderhoud omvat jaarlijkse inspectie en verzorging door professionals.

   Mogelijk zijn er lokale, regionale of nationale subsidies of financiële ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar voor de aanleg van sportfaciliteiten zoals padelbanen. Lokale overheden, gemeenten, provincies en sportorganisaties kunnen vaak subsidies aanbieden om sportfaciliteiten te stimuleren en de toegang tot sport te bevorderen.

   De oplevering van een padelbaan varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke locatie, de gekozen baanconstructie en de planning van de installatie.

   Over het algemeen kan de oplevering van een padelbaan enkele weken tot enkele maanden in beslag nemen, vanaf het moment van bestelling tot de voltooiing van de installatie.

   Voor een nauwkeurige schatting van de opleveringstijd raden we aan om contact op te nemen met onze experts, zodat we u een gedetailleerd overzicht kunnen geven op basis van uw specifieke situatie.

   De kosten voor het aanleggen van een padelbaan kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de locatie, het type baanconstructie, de kwaliteit van het materiaal en eventuele extra voorzieningen. Gemiddeld kunnen de kosten voor het bouwen van één padelbaan ergens tussen de €40.000 en €80.000 liggen.

   Het is echter belangrijk op te merken dat dit een ruwe schatting is en dat de uiteindelijke kosten kunnen verschillen op basis van uw specifieke wensen en eisen.

   Voor een nauwkeurige kosteninschatting raden we u aan om contact met ons op te nemen, zodat we u een gedetailleerde offerte kunnen verstrekken op basis van uw situatie.

   Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Padel Nederland als uw partner voor padelbaan projecten:

   1. Expertise en Ervaring: Padel Nederland beschikt over uitgebreide ervaring en expertise in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van padelbanen. Onze professionals hebben diepgaande kennis van de padelsport en de technische aspecten van baanconstructie.
   2. Kwaliteit en Materialen: We streven altijd naar hoogwaardige kwaliteit in onze projecten. We gebruiken duurzame materialen en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat uw padelbaan aan de hoogste normen voldoet.
   3. Maatwerk: Bij Padel Nederland begrijpen we dat elke locatie uniek is. We bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, budget en ruimte.
   4. Volledige Dienstverlening: We bieden een complete dienstverlening, van ontwerp en bouw tot aanleg en onderhoud. Dit betekent dat we u gedurende het hele project begeleiden en ondersteunen.
   5. Klanttevredenheid: Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. We streven naar open communicatie, transparantie en een positieve samenwerking.
   6. Toewijding aan de Sport: Padel Nederland is gepassioneerd door de padelsport en draagt bij aan de groei en ontwikkeling ervan in Nederland. We ondersteunen padelverenigingen, clubs en gemeenschappen om de sport toegankelijk te maken voor een breder publiek.
   7. Referenties en Succesverhalen: We hebben een trackrecord van succesvolle padelbaanprojecten en tevreden klanten. Onze referenties spreken voor zichzelf.

   Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner met uitgebreide kennis en ervaring in padelbaanprojecten, dan is Padel Nederland de juiste keuze voor u.

   Klaar om kennis te maken? Laat je gegevens achter.

   Telefonisch bereikbaar | 12 jaar ervaring | Geen verborgen kosten