PARTNERS

Partners van Padel Nederland

Partners

Partners

Serena Padel Courts

Padel Nederland heeft een exclusieve samenwerking met “Serena Padel”, een internationaal bedrijf dat zich onderscheidt door kwaliteit, innovatie en ontwikkeling van nieuwe aluminium assemblagesystemen. Dit bedrijf is onderdeel van Aluminios La Serena SA, fabrikant van aluminium.

Tennisbouw Nederland

Tennisbouw Nederland B.V. is een echt familiebedrijf met Harry Pluim als directie en uw aanspreekpunt wat betreft aanleg en renovatie van tennisbanen, zijn dochter Majella Pluim is op kantoor aanwezig om ook administratief alles op rolletjes te laten lopen, tevens verzorgt zij de verkoop van inrichtingsmaterialen voor diverse type sportvelden.

Nobutec

Nobutec is een speciaal bouwer vanuit de tuinbouw, zij bouwen tuincentra, speciaal projecten en Solar projecten. Door deze expertise van Nobutec in speciaal bouw en scherming te bundelen met onze kennis van de baan en het spel hebben we samen prachtige overkappingen ontwikkeld.

Alsemgeest Scherminstallaties

Met méér dan 25 jaar ervaring is Alsemgeest Scherminstallaties B.V. een betrouwbare partner op het gebied van scherminstallaties. Als eerste in Nederland heeft Alsemgeest een dak ontworpen die open en dicht kan. Deze schermen worden gebruikt voor de cabrio overkapping.

KIWA certificeringen

Padel Nederland wordt door KIWA gecertificeerd op de kwaliteit van onze producten, diensten en personeel. Hierin wordt er gecontroleerd of we aan alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, efficiëntie, controle en duurzaamheid voldoen. 

BrightView Media

Padel Nederland werkt voor het vastleggen van de projecten samen met Brightview Media. Dit is een kleinschalig media huis voor creatieve en dynamische visualisaties. BrightView werkt met een breed scala van de nieuwste technieken op het gebied van drones, filmcamera’s, fotocamera’s, en geluidsopenames. Van wens-onplooiing tot kanaal-bewuste (video)content, bij BrightView bent u aan het professionele adres!

Klaar om kennis te maken? Laat je gegevens achter.

+31 (0)174 403 630 | 25+ jaar ervaring | 15 jaar garantie