Neem vrijblijvend contact op!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen! Heb je vragen over onze padelbanen en kooien of wil je meer informatie over onze diensten voor de bouw en reparatie van deze sportfaciliteiten? Neem dan gerust contact met ons op via dit contactformulier.

Toch liever direct telefonisch contact? Neem dan contact op met Gerrit Garcia, +31 (0) 6 836 751 47

Ons advies is vrijblijvend. We vinden het belangrijk om met onze expertise met je mee te denken, zodat we samen tot een mooi project kunnen komen dat volledig voldoet aan wat past bij jou én de vereniging.

Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen, samen komen we tot een creatieve oplossing. We kijken er naar uit om van je te horen!

    Onze aluminium banen

    PDNL banen

    Geluidsoverlast

    Bij Padel Nederland begrijpen we dat geluidsoverlast een zorg kan zijn voor omwonenden en verenigingen. Het harde geluid van een bal die tegen de muur wordt geslagen kan voor overlast zorgen, vooral in dichtbevolkte gebieden. Gelukkig hebben wij daar de perfecte oplossing voor: onze overkappingen.

    Onze overkappingen zijn niet alleen ideaal om in alle weersomstandigheden te kunnen spelen, maar ook om geluidsoverlast tegen te gaan. Dankzij de slimme constructie en materialen van onze overkappingen wordt het geluid aanzienlijk verminderd. Zo kunnen jij en je buren in alle rust van de padelbaan genieten.

    Bij Padel Nederland hebben we ruime ervaring en expertise in het creëren van overkappingen die niet alleen prachtig zijn, maar ook functioneel en duurzaam. We denken graag met je mee om een overkapping te ontwerpen die past bij jouw locatie en voldoet aan jouw specifieke wensen. Zo ben je verzekerd van een overkapping die niet alleen geluidsoverlast tegengaat, maar ook nog eens jarenlang meegaat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    PDNL Service

    De padelbanen van PDNL hebben door de keuze van materialen minimale onderhoud nodig. Maar om ervoor te zorgen dat uw padelbaan er altijd op zijn best uitziet en veilig is, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Houd uw padelbanen in topconditie met ons onderhoudsprogramma. 

    Ontdek onze flexibele onderhoudscontracten en geniet zorgeloos van uw padelbanen. We bieden verschillende contractopties aan, van jaarlijkse onderhoudsbeurten tot uitgebreide meerjarige contracten, wij passen ons aan uw behoeften aan. Onze ervaren onderhoudstechnici zorgen voor grondige inspecties, reparaties en schoonmaak, waardoor uw banen altijd in topconditie blijven. Met onze expertise en toewijding kunt u zich concentreren op het spel, terwijl wij het onderhoud verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte onderhoudsoplossing voor uw padelbanen te bespreken. Padel Nederland staat klaar om u te ontzorgen en langdurig speelplezier te garanderen.

    Bekijk onze service